Vertel een collega 

Vertel een collega


Tip een bekende of deel het in je eigen netwerk!

Accreditaties en registraties

TalentProfs vindt kwaliteit erg belangrijk. Dit komt tijdens onze activiteiten tot uiting in de koppeling tussen eigen ervaring, theorie en praktijk. Daarnaast hanteren we de stelling dat wat je vandaag leert je morgen meteen moet kunnen inzetten binnen je praktijk of werk van alle dag.

Onze kwaliteit komt ook tot uiting in de diverse accreditaties. 

 

ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling)

Zij staan voor het uitdragen van een efficiënte en effectieve vorm van psychosociale hulpverlening met een kwaliteitskeurmerk. Nelly ter Voert geeft supervisie voor deze beroepsvereniging.

 

registerleraar.nl

Is het beroepsregister voor leraren in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar bereopsonderwij en speciaal (voortgezet) onderwijs.

 

REGISTERPLEIN

Dit is het kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals zoals;

Maatschappelijk werk

Sociaal agogogen, GGZ-agogen, gezinsouders, aandachtsfunctionarissen kindermishandeling, cliënt ondersteuners en sociaal jurdische dienstverlening

 

SKB (Stichting Keurmerk Beroepsscholingen voor de psychosociale en geestelijke gezondheidszorg)

Dit is een onafhankelijke stichting die al onze workshops en trainingen geaccrediteerd hebben. Zij worden erkent door veel beroepsverenigingen binnen de psychosociale en geestelijke gezondheidszorg. Zoals bijvoorbeeld de NFG, NVPA, VIV etc.

 

SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd)

Zij dragen bij aan betere zorg voor cliënten in de jeugdzorg en hebben tot doel het niveau van vakbekwaamheid van de professionals in de jeugdzorg te verhorgen.

 

SRVB (Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen)

Zij verzorgen het kwaliteitsregister voor de vaktherapeutische beroepen zoals; beeldende therapie, muziek therapie, dramatherapie, danstherapie, psychomotirische therapie en psychomotorische kindertherapie.

 

CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs)

TalentProfs is geregistreerd bij het CRKBO wat betekent dat wij ons studieaanbod BTW-vrij mogen aanbieden.